Genel

sivilalan.com ve civicspacejobs.com: Türkiye’de Sivil Toplumun Sesini Yükseltiyor!

Civic Space Media olarak Türkiye’de sivil toplum örgütlerinin görünür olması için 10 yılı aşkın süredir çalışıyoruz. sivilalan.com ve civicspacejobs.com kâr amacı gütmeden sivil alanın güçlenmesi için gönüllü olarak gerçekleştirdiğimiz bazı çalışmalar.

Sürdürülebilirliğimizi sağlamak için bize buradan kahve ısmarlayarak destek olabilirsiniz!

sivilalan.com, sivil toplumdaki tüm paydaşlar için bir iletişim ve haberleşme platformudur. Bu platform sayesinde güncel olarak sivil toplum kuruluşlarındaki iş ilanlarına, eğitim çağrılarına, hibe duyurularına, alanı güçlendirmek ve geliştirmek için hazırlanmış yayınlara ulaşabilirsiniz. Amacımız; sivil alandaki gelişmeleri, bu alan ile ilgilenen kişilere hızlı ve güncel şekilde ileten kullanıcı dostu online bir platform olmak.

civicspacejobs.com olarak ise örgütlerin ekip arkadaşı arayış süreçlerini kolaylaştırmaya çalışıyoruz. 

sivilalan.com’da yayınlanan tüm içerikler tamamen ücretsiz bir şekilde yayına alınıyor ve tüm iletişim mecralarımızda paylaşılıyor. 2021 yılı başında sivilalan.com’un kariyer kısmını ayırarak civicspacejobs.com adında yeni bir web sitesi açtık. civicspacejobs.com sayesinde sivil toplum örgütlerinin ekip arkadaşı arama süreçlerine destek olmaya çalışıyoruz. 

civicspacejobs.com

civicspacejobs.com’da şu ana kadar 204 farklı sivil toplum örgütünün 684 iş ilanını yayına aldık ve yayına aldığımız iş ilanlarında örgütlerin aradıkları kişileri bulmasına katkı sağladık.

civicspacejobs.com’un web sitesi aylık ortalama 25.000 kişi ziyaret ediyor ve 50.000’den fazla sayfa görüntülemesi aldık. Şu ana kadar 956 kişi e-posta bültenimize abone oldu ve bizi Twitter’dan 14.050 kişi takip ediyor.

sivilalan.com

sivilalan.com’da 2023 yılında 730 duyuru yayınladık.1 yılda sivilalan.com’u 300.000 kişi ziyaret etti ve toplam 470.000 sayfa görüntüledi.

Sivil toplumdaki tüm kariyer, etkinlik, burs ve hibe duyurularına ulaşmak için WhatsApp kanalımıza katılın!

Bizimle iletişime geçmek için info@civicspacemedia.com’a mail atabilirsiniz.